pondelok 11. augusta 2014

3 spôsoby lakovania nechtov

 Ahojte :)

V tomto príspevku vám ponúkam ako si urobiť nechty podľa 3 spôsobov. Ten, ktorý sa vám zapáči rozhodne vyskúšajte. Nie je to nič ťažké a výsledok stojí za to. Napíšte mi, ktorý spôsob lakovania vás zaujal najviac. 
Potrebujete 6 lakov. Štyri rôzne farby a jeden čierny a biely lak. Ďalej budete potrebovať hubku ( môže byť aj na umývanie riadu). Nalakujte si nechty bielym lakom a nechajte zaschnúť. Potom si na hubku naneste 4 laky rôznych farieb, tiež nechajte zaschnúť. A na záver si čiernym lakom vytvorte nie aké vzory na nechtoch. HOTOVO :) 

Budete potrebovať 4 laky. Tri farebné a jeden čierny lak. Najprv si nechty nalakujte tromi lakmi tak ako je ukázané na obrázku. Potom si položte tenké pásiky na nechty a zalakujte ich čiernym lakom. Potom pásiky jemne vytiahnite. HOTOVO :)
Potrebujeme 3 laky. Biely, čierny a ružový lak. Nalakujte si nechty bielym lakom. Ak lak vyschne na druhú polovicu nechta nalakujte ružový lak. Na záver dajte na obe polky nechtu 2 čierne guličky a na hornú časť dolakujte "uši" :D HOTOVO :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára